24-07-2020 Kerngroep Leefbaarheid Boukoul bereikt een nieuwe mijlpaal

Bent u geïnteresseerd in het gemeentelijke commissiebesluit hieromtrent dan kunt u dit via onderstaande link ophalen

28 Februari 2020 Het Coronavirus tijdperk neemt onze dagelijkse gang van zaken over:

Vrijwilligerswerk "Voor en door Boukoul"

Beste Dorpsgenoten,
Ook wij volgen het nieuws rondom het coronavirus ook op de voet.
Sinds afgelopen weekend moeten we nog beter ons best doen om thuis te blijven en afstand van elkaar te houden.

Wij realiseren ons dat het hierdoor steeds moeilijker kan worden om uw dagelijkse dingen te doen.
Mocht u hulp nodig hebben met het doen van uw boodschappen, een klus in huis of een rit naar huisarts of apotheek.

Of misschien zit u wel verlegen om een praatje, graag brengen we u in contact met uw dorpsgenoten.

Vrijwilligerswerkgroep "Voor en Door Boukoul" helpt u.

U kunt zich melden via een messenger bericht aan onze facebook beheerder.

Of op een van onderstaande mailadressen:

info@wijkraadboukoul.nl

wolters-h@hetnet.nl

De gemeente Roermond is een soortgelijk initiatief gestart: #cometogetherroermond

Kijk ook eens op de speciale facebookpagina  Come Together Roermond

Welkom in Boukoul.

Bent u nieuw in Boukoul en wil u meer weten, dan u nu al weet, over ons dorp, zijn bewoners, verenigingen en ondernemers?
Let dan op deze pagina, binnenkort meer nieuws....

Overstromingen Beneden Boukoul
Gelukkig,....bijna oud nieuws
De gemeente is begonnen met de aanleg van een overloopriool ter hoogte van Beneden Boukoul 5.
Hopelijk is de wateroverlast bij zware regenval binnenkort eindelijk voorbij.